Stip Coaching logo 200x100

Over Stip coaching

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Stéphanie Hulleman en ik ben een coach bij Stip Coaching in Voorburg.

Ik wil graag mijn persoonlijke verhaal met je delen, omdat loslaten mijn leven heeft veranderd.


Als kind voelde ik me vrij en had ik een onbezorgde jeugd. Tot mijn wereld, zoals ik die altijd kende, uit elkaar viel. Ik raakte mezelf kwijt en begon me niet goed genoeg te voelen, alsof ik alleen was.

Ik begon mezelf te zien door de ogen van anderen en was zo gefocust op de buitenwereld dat ik het contact met mezelf verloor.

Ik voelde voortdurende onrust en deed mijn best om te voldoen aan het beeld dat belangrijk leek voor mensen die ik hoog had zitten.Op een dag, terwijl ik weer heel hard mijn best deed, werd mijn inspanning extreem negatief geïnterpreteerd.

''Dit was het moment waarop ik ervoor koos om de regie over mijn leven terug te nemen en de innerlijke reis te maken'

Dit was voor mij de druppel die de emmer van jarenlange onzekerheid, onrust en opgebouwde spanning deed overlopen.Ik begon te huilen en kon niet meer stoppen. Op dat moment besefte ik dat ik zo hard mijn best deed om aan verwachtingen te voldoen, en ik besloot dat ik hiermee wilde stoppen. Dit was het moment waarop ik ervoor koos om de regie over mijn leven terug te nemen en de innerlijke reis te maken.

Tijdens deze reis naar binnen mocht ik oude pijn loslaten en weer in contact komen met mijn vrije zelf. Onvoorwaardelijk, liefdevolle en volledig. Ik ontdekte dat ik vanuit innerlijke rust kan voelen wat echt klopt en vanuit liefde beslissingen kan nemen. Het was alsof ik mijn ware zelf herontdekte.

Dit proces van loslaten en zelfontdekking heeft me geïnspireerd om anderen te helpen. Daarom ben ik Stip Coaching begonnen, met als doel anderen te begeleiden in hun eigen proces van loslaten. Ik geloof dat wanneer we loslaten wat ons niet meer dient, we een lichter leven kunnen leiden en er ruimte en rust ontstaat voor intrinsiek geluk.

Bij Stip Coaching bied ik ondersteuning en begeleiding, zodat je kunt leren om los te laten wat je tegenhoudt. Samen kunnen we werken aan het vinden van innerlijke rust en vertrouwen. Ik ben er om je te helpen jezelf te ontdekken, je eigen waarheid te vinden en vanuit onvoorwaardelijke liefde keuzes te maken die jou gelukkig maken.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te begeleiden op jouw persoonlijke reis van loslaten en zelfontdekking.Laten we samen werken aan een lichter en vrijer leven. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Je krijgt bij Stip Coaching altijd een coaching programma op maat. Dus neem vooral contact op als je vragen hebt.