Stip Coaching logo 200x100

Ervaringen

Lees hier wat cliënten over Stip Coaching schrijven

Ervaringen

Geen spanningshoofdpijn en migraine meer

Na een heftige periode van overspannendheid waarbij ik veel klachten had van migraine en spanningshoofdpijn heb ik bij stephanie 10 coachings sessies gehad. Dit heeft mij zo ontzettend goed geholpen. Door middel van doorbraakcoaching en emothietherapie heb ik mijzelf terug gevonden en weinig tot geen last meer van spanningshoofdpijn en migraine. Een aanrader voor iedereen die in het nu wil leven en patronen wil loslaten die je al zo lang belemmeren.

Het is een zo ontzettend bevrijd gevoel. Stephanie is daarbij een ontzettend goede steun en toeverlaat. Ik heb het gevoel de wereld weer aan te kunnen en heb vooral mezelf heruitgevonden

Alexandra

Burn Out Coaching

testimonials Stip Coaching placeholder

Kiezen voor mijn vrije zelf geeft mij energie

Dit coachingstraject gaf mij, precies op tijd, ruimte en rust om mij bewust te worden van ontwikkelde patronen. De gestelde vragen en oefeningen hebben mij de kans gegeven om anders te gaan kijken naar deze patronen. Het kiezen voor mijn vrije zelf geeft mij energie en een goed gevoel!

Karin

Coaching Programma

Dankbaar voor liefdevolle begeleiding

Ik heb online een prachtige Helende Reis mogen doormaken met Stéphanie. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg op mijn gemak en ik ben mega dankbaar voor alle liefdevolle hulp en begeleiding die ze me gaf om open, eerlijk en nieuwsgierig naar mezelf te blijven kijken. Zo vrij van oordeel dat ze mij wist uit te nodigen hetzelfde te doen. Dankzij de veilige omgeving die ze weet te creëren heb ik in alle kwetsbaarheid stukken mogen oplossen waar ik al tijden tegen aan liep. Ik kan iedereen die hulp kan gebruiken mbt zelfontwikkeling deze prachtige vrouw aanraden.

Ferry

Helende Reis

Absolute Aanrader

Het coaching programma wat ik met Stephanie heb gedaan, heeft mij onwijs geholpen. Het heeft voor mij betekent dat ik meer rust vind, beter kan accepteren wat er om mij heen gebeurt, patronen die mij belemmeren kan loslaten, beter naar mijn gevoel kan luisteren en vooral leef in het nu. Een win-win vooral voor mezelf maar ook voor mijn omgeving:-) Absoluut een aanrader!

Leigh

Burn Out Preventie

Er kwam een wijsheid in me naar boven

Wat een enorm cadeau was de sessie met Stephanie. Ik voel me nog steeds lichter, en er kwam een wijsheid uit mezelf omhoog die ik met praten/analyseren niet bereik. Daardoor kan ik er ook veel meer mee, omdat er op een diepere, onbewuste laag verandering is ingezet. Supergaaf om mee te maken, ben er helemaal vol van! Stephanie is een liefdevolle, open en oordeelvrije coach en een heel fijn mens. 

Jorien

Helende Reis

Tot mijn gevoel gekomen

Een enorm fijne sessie gehad met Stephanie. Zij heeft mij een gevoel van veiligheid en warmte gegeven wat een positief effect had op hoe ik de reis ben begonnen. Persoonlijk vond ik het lastig mijn gedachten los te laten en vanuit mijn gevoel te ervaren wat er nog zit. Met de fijne begeleiding toch tot mijn gevoel gekomen en een deel hiervan kunnen verwerken en vergeven. Wat een bijzonder gevoel!

Suzanne

Helende Reis

Ik ervaarde nieuwe ruimte en energie.

Onlangs heb ik bij Stephanie Hulleman een helende reis mogen (mee)maken. Het is zo bijzonder te ervaren dat je onbewuste in dit proces met herinneringen en gevoelens komt waarvan ik mij niet bewust was dat er lading op zat. Na afloop ervaarde ik nieuwe ruimte en energie. Wat mij zeker geholpen heeft waren de rust en doortastendheid van Stephanie. Ik voelde mij in goede handen en kon mij daardoor overgeven aan dit proces. Dank daarvoor Stephanie!👍🏼🙏🏼✨

Laurence

Helende Reis

testimonials Stip Coaching placeholder

Loslaten en vergeven

Stephanie zorgt voor een veilige en warme omgeving tijdens de helende reis sessies die ik met haar heb mogen doen. Onderwerpen waar ik me in eerste instantie voor schaamde waren volledig welkom en zij heeft mij geholpen te ervaren wat er nu echt speelde op diepere lagen.

De helende reis die zij begeleid heeft mij geholpen los te laten en te vergeven. Hierdoor sta ik vrij en met zelfvertrouwen in het leven. Ik raad iedereen Stephanie aan als therapeut wanneer je klaar bent om jezelf te ontmoeten en wilt helen wat je niet meer dient.

Tamara

Helende Reis

Diepere lagen ontdekken

Stéphanie is een empathische en liefdevolle coach, waardoor ik me direct op me gemak voel. Daardoor kan en mag alles er zijn zoals het zich aandient.

Door haar scherpe vragen lukt het mij om de diepere lagen te ontdekken die onder mijn vraagstuk verborgen lagen. Naast haar scherpe opmerkzaamheid is ze ook nog eens een geweldige vrouw met een groot en warm hart.

Tamara

Helende Reis

Ik kan beter in het NU leven

Na mijn coaching bij Stephanie ben ik mij meer bewust geworden van mijn patronen en waar dit vandaan komt. Ook kan ik beter in het NU leven waardoor ik minder stress ervaar. Hele fijne vibe, zeker een aanrader!

Kimberley

Persoonlijk ontwikkeltraject

Opgelucht en licht gevoel

De helende reis is echt een aanrader. De ruimte is prettig en je wordt op een relaxte manier door de sessie gecoacht. Wat ik er het prettigst aan vond is dat het heel intens is maar niet zwaar voelt. Ik liep er met een opgelucht en licht gevoel vandaan. Thanks!

Jessica

Helende Reis