Stip Coaching logo 200x100

Burn Out Coaching

Een beetje stress in een noodsituatie helpt je om alert te zijn. Dit is niet erg. Maar als je langdurig onder stress staat, dan heb je last van chronische stress. Artsen noemen dit fenomeen overspannen zijn. Je bent jezelf aan het uitputten.

Het eindstations is dat jezelf zover uitput dat je volledig burn out raakt en niet meer kunt opstaan. Het is raadzaam om dit voor te zijn en zo snel mogelijk aan je herstel te beginnen.

Ervaring Alexandra Stip Coaching

Geen spanningshoofdpijn & migraine meer

Na een heftige periode van overspannendheid waarbij ik veel klachten had van migraine en spanningshoofdpijn heb ik bij stephanie 10 coachings sessies gehad. Dit heeft mij zo ontzettend goed geholpen. Door middel van doorbraak- en emothietherapie heb ik mijzelf terug gevonden en weinig tot geen last meer van spanningshoofdpijn en migraine. Een aanrader voor iedereen die in het nu wil leven en patronen wil loslaten die je al zo lang belemmeren.

Het is een zo ontzettend bevrijd gevoel. Stephanie is daarbij een ontzettend goede steun en toeverlaat. Ik heb het gevoel de wereld weer aan te kunnen en heb vooral mezelf heruitgevonden!

Alexandra

Burn Out Programma

Je krijgt bij Stip Coaching altijd een coaching programma op maat. Dus neem vooral contact op als je vragen hebt.

Wat kun je verwachten bij Stip Coaching?

Wat kun je verwachten van jouw coaching programma bij Stip Coaching?