Stip Coaching logo 200x100

Coaching programma's

Bij Stip Coaching bieden we diverse, diepgaande coaching programma’s op maat aan. Elk gericht op jouw persoonlijke groei, transformatie en het creëren van een vervullend leven. De programma’s zijn zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden op jouw unieke reis naar zelfontdekking en empowerment. 

Coaching voor moeders (ouders)

Het ouderschap is een enorme transitie. In combinatie met alle ballen die je hoog moet houden, kan dit z’n tol eisen op jou. Met dit coaching programma kom je weer tot jezelf.

Helende Reis / Trauma Healing

Het vermijden van gevoelens leidt tot mentale, emotionele en fysieke klachten. Tijdens een Helende Reis mag jij stress die in jouw lichaam zit opgeslagen loslaten.

Burn Out Coaching

Je bent overspannen, oververmoeid en komt met alle stressklachten niet meer tot rust. Met Burn Out Coaching zorg je dat deze uitputtingsslag stopt en laad je weer op.

Burn Out Preventie

Je hebt stressklachten en bent jezelf langzaam aan het uitputten. Je zit in een neerwaartse spiraal. Met Burn Out Preventie zorg je dat dit stopt en laad je weer op. 

Ervaring Alexandra Stip Coaching

Geen spanningshoofdpijn & migraine meer

Na een heftige periode van overspannendheid waarbij ik veel klachten had van migraine en spanningshoofdpijn heb ik bij stephanie 10 coachings sessies gehad. Dit heeft mij zo ontzettend goed geholpen. Door middel van doorbraak- en emothietherapie heb ik mijzelf terug gevonden en weinig tot geen last meer van spanningshoofdpijn en migraine. Een aanrader voor iedereen die in het nu wil leven en patronen wil loslaten die je al zo lang belemmeren.

Het is een zo ontzettend bevrijd gevoel. Stephanie is daarbij een ontzettend goede steun en toeverlaat. Ik heb het gevoel de wereld weer aan te kunnen en heb vooral mezelf heruitgevonden!

Alexandra

Burn Out Coaching

Je kunt bij Stip Coaching terecht voor .

Je krijgt bij Stip Coaching altijd een coaching programma op maat. Dus neem vooral contact op als je vragen hebt.